مهر ۵, ۱۴۰۲

پایگاه خبری اقتصاد هنر

گذری به هنر ایران با رویکرد اقتصادی

فروش ۴۵ میلیون دلاری تابلوی «برده و شیر»

1 min read

فروش نقاشی چینی نشان می دهد که ارزش هنری در دوران همه گیری ویروس کرونا افزایش یافته است.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد هنر به نقل از واشنگتن تایمز، انتظار می رود یک نقاشی چینی از سال ۱۹۲۴ حداقل ۴۵ میلیون دلار در حراجی در هنگ کنگ به فروش برسد، زیرا اشتهای مجموعه داران برای هنر حتی در میان عدم اطمینان اقتصادی ناشی از بیماری همه گیر ویروس کرونا همچنان ادامه دارد.

نقاشی «ژو بِیهونگ»، هنرمند تأثیرگذار مدرن چینی، برده ای را نشان می دهد که در غار مخفی شده و یک شیر بیرون ایستاده است. براساس حراج خانه «کریستی» که روز دوشنبه از این نقاشی رونمایی کرد، این تابلو با دیدگاه اسطوره شناسی روم باستان و افسانه های «آئسوپ» خلق شده است.

حراجی کریستی در این خصوص نوشت: «ژو بِیهونگ» مرتباً در کار خود از شیر برای نشان دادن ایمان خود به ظهور ملت چین استفاده می کند. شیر موجود در این نقاشی زخمی است، اما با وقار، درستکار و سربلند باقی می ماند که نمادی از روح چینی است.

نقاشی «برده و شیر» یک اثر پیشگامانه تلقی می شود که الهام بخش نقاشی های بعدی ژو و یکی از مهمترین نقاشی های رنگ روغن در تاریخ هنر چین است.

فرانسیس بلین، رئیس بخش آسیا و اقیانوسیه حراجی کریستی گفت: ژو بیهونگ خود یکی از مهمترین هنرمندان مدرن چین است که بر نسل نقاشان و هنرمندان تأثیر گذاشته است. این نوع کار و این اندازه و این نوع اعتبار اغلب در بازار هنر دیده نمی شود.

تخمین زده می شود این نقاشی بین ۴۵ تا ۵۸ میلیون دلار در یک حراج انفرادی در تاریخ ۲۴ ماه می به فروش برسد.

بلین گفت: اشتهای متنوعی برای شاهکارهای مدرن و معاصر وجود دارد و انتظار می رود که بازار همچنان قدرتمند باقی بماند.

سال گذشته نقاشی ۷۰۰ ساله چینی با عنوان «بازگشت پنج شاهزاده مست با اسب» از سلسله یوان، در حراجی «ساتیه بیز» در هنگ کنگ ۴۱.۸ میلیون دلار چکش خورد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.